Ασθενοφόρα / Επείγοντα Ασθεν. / Επείγοντα ΤΑΕΠ menu-btn

Κλείστε ραντεβού

Στείλτε μας τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσουμε το συντομότερο για να κλείσετε ένα ραντεβού.

Ακύρωση ραντεβού

Στείλτε μας τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσουμε το συντομότερο για να ακυρώσετε ένα ραντεβού.

Hour Minute

Επικοινωνία

Προφίλ

Το κλινικό εργαστήριο του Γ.Ν. Λάρνακας είναι συμβεβλημένο με το ΓΕΣΥ και αποτελείται από τα τμήματα Βιοχημείας Αιματολογίας Ανοσολογίας και Μικροβιολογίας. Στελεχώνεται από μία έμπειρη και επιστημονικά καταρτισμένη ομάδα.

Εκτελούνται ευρέως φάσματος εξειδικευμένες εξετάσεις και  εξετάσεις ρουτίνας σε υπερσύγχρονους αναλυτές τελευταίας τεχνολογίας  σε δείγματα αίματος, ούρων και βιολογικών υγρών. Το κλινικό εργαστήριο είναι πλήρως μηχανογραφημένο με απόλυτη προστασία προσωπικών δεδομένων και άμεση ενημέρωση γιατρών και ασθενών. Η αξιοπιστία  και η εγκυρότητα των αποτελεσμάτων βασίζεται στον καθημερινό εσωτερικό έλεγχο ποιότητας και στους διεργαστηριακούς ελέγχους ποιότητας στους οποίους συμμετέχει το εργαστήριο μας με διαπιστευμένα  εργαστήρια του εξωτερικού για όλες τις παραμέτρους. Επιπρόσθετα όλος ο εξοπλισμός του εργαστηρίου μας είναι διακριβωμένος από διαπιστευμένους φορείς με ISO 17025 και τα αντιδραστήρια που χρησιμοποιούνται  πληρούν όλες τις  Ευρωπαϊκές προδιαγραφές ποιότητας

Πρώτιστο πάντοτε μέλημα μας είναι η συνεχής  βελτίωση των  προσφερόμενων υπηρεσιών και η εγκυρότητα των αποτελεσμάτων  για όφελος των ασθενών.

Για την καλύτερη και αμεσότερη  εξυπηρέτηση των ασθενών μας γίνονται  αιμοληψίες  ασθενών καθημερινά στο Νέο και στο Παλαιό Νοσοκομείο Λάρνακας ,σε όλα τα Κέντρα Υγείας ΟΚΥπΥ  της επαρχίας Λάρνακας και στο νέο Αιμοληπτικό Κέντρο ΟΚΥπΥ στα Λιβάδια.