Ασθενοφόρα / Επείγοντα Ασθεν. / Επείγοντα ΤΑΕΠ menu-btn

Χαιρετισμός

doctor-2

Σας καλωσορίζω στην νέα ιστοσελίδα των Νοσοκομείων της Περιφέρειας Λεμεσού.

Μέσα από την ιστοσελίδα μας μπορείτε να βρείτε ενημερωτικό υλικό για τον τρόπο λειτουργίας του νοσοκομείου, τηλέφωνα επικοινωνίας για διευθέτηση ραντεβού, πληροφορίες για εσωτερικούς και εξωτερικούς ασθενείς και  άλλες χρήσιμες πληροφορίες.

Η υγεία δεν είναι απλώς το σημαντικότερο αγαθό για τον άνθρωπο. Είναι και ένας τομέας της κοινωνίας, που απαιτεί τις συνεχείς προσπάθειες των εργαζομένων στον τομέα της Υγείας και τη συνεχή επιστημονική αναβάθμιση και εξέλιξη.

Αψηφώντας τις πιθανές αρχικές δυσκολίες στα πλαίσια της αλλαγής και με την φιλοδοξία να προσφέρει αξιόπιστες λύσεις στηριζόμενος στην στρατηγική του, ο Οργανισμός Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας (ΟΚΥπΥ), εισέρχεται δυναμικά με στόχο την καθολική κάλυψη του πληθυσμού, την ισότιμη μεταχείριση όλων των δικαιούχων, την παροχή ενός ολοκληρωμένου πακέτου υπηρεσιών φροντίδας υγείας, την ελεύθερη επιλογή παροχέα υπηρεσιών φροντίδας υγείας από το δικαιούχο και την κοινωνική αλληλεγγύη.

Όραμα μας είναι να κρατήσουμε ψηλά τους δείκτες ποιότητας και με σοβαρότητα και προγραμματισμό να κερδίσουμε την μάχη για την καθολικότητα, την ισότητα και την αποτελεσματικότητα στη Φροντίδα Υγείας στα Νοσοκομεία της Διεύθυνσης Λεμεσού – Πάφου.

Αυτό μας δίνει τη δύναμη να συνεχίσουμε να αναπτυσσόμαστε και να βελτιωνόμαστε για να σας εξυπηρετούμε άμεσα, δίκαια και με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Είμαι απολύτως βέβαιος πως αν ενώσουμε τις δυνάμεις μας και με πίστη στους ανθρώπους μας κάτι νέο και υγιές  βρίσκεται μπροστά μας.

Χρίστος Νικολάου

Εκτελεστικός Διευθυντής Περιφέρειας Λεμεσού-Πάφου