Ασθενοφόρα / Επείγοντα Ασθεν. / Επείγοντα ΤΑΕΠ menu-btn

Χαιρετισμός

doctor-2

Με ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση σας καλωσορίζουμε στην ιστοσελίδα του Νοσοκομείου Τροόδους.

Το Νοσοκομείο μας, έχει ως αποστολή την παροχή υψηλού επιπέδου πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας ιατρικής φροντίδας. Η υγεία αποτελεί δημόσιο αγαθό και κατανέμεται με βάση την υγειονομική ανάγκη. Το παραγόμενο έργο πρέπει να χαρακτηρίζεται από ισότητα, ποιότητα, αποτελεσματικότητα, αποδοτικότητα, έχοντας πάντα ως επίκεντρο τον άνθρωπο. Βασικός συντελεστής αναμφισβήτητα είναι το ανθρώπινο δυναμικό – ιατρικό, νοσηλευτικό, επιστημονικό, παραϊατρικό και διοικητικό προσωπικό που καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την έγκαιρη και αποτελεσματική παροχή φροντίδας υγείας.

Το Νοσοκομείο Τροόδους εξυπηρετεί καθημερινά ασθενείς 84 κοινοτήτων από την περιοχή της Πιτσιλιάς, Σολέας, Μαραθάσας και την ευρύτερη περιοχή της Λεμεσού και της Λευκωσίας.

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι εντός του 2021 θ΄ αρχίσει η λειτουργία του ανακαινισμένου τμήματος των Πρώτων Βοηθειών όπως και της νέας  σύγχρονης Πνευμονολογικής – Φυματιολογικής Κλινικής. Πιστεύουμε ότι ο εκσυγχρονισμός στη κτιριακή υποδομή και εξοπλισμό, θα αναβαθμίσει τις υπηρεσίες του Νοσοκομείου Τροόδους και θα αποτελέσει κύριο πυλώνα για αναζωογόνηση όλης της περιοχής Τροόδους. 

Προσβλέπουμε ότι το έργο αυτό θα είναι η απαρχή της ανακαίνισης όλου του Νοσοκομείου γιατί θεωρούμε ότι είναι ένα σημαντικό κομμάτι της ιστορίας της Κύπρου.

Είμαστε πρόθυμοι να ακούσουμε τόσο τις εισηγήσεις όσο και τις παρατηρήσεις σας οι οποίες είναι πολύ σημαντικές στην αναβάθμιση των υπηρεσιών μας.

Δρ. Μαρίνος Λεμέσιος

Διευθυντής Νοσοκομείου Τροόδους
Διευθυντής Πνευμονολογικής – Φυματιολογικής Κλινικής