Ασθενοφόρα / Επείγοντα Ασθεν. / Επείγοντα Covid 19 menu-btn

Κλείστε ραντεβού

Στείλτε μας τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσουμε το συντομότερο για να κλίσετε ένα ραντεβού.

Ακύρωση ραντεβού

Στείλτε μας τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσουμε το συντομότερο για να ακυρώσετε ένα ραντεβού.

Hour Minute

Επικοινωνία

Προφίλ Κλινικής

Το νοσηλευτήριο Αρχιεπίσκοπος Μακάριος ΙΙΙ είναι το μοναδικό νοσοκομείο Μητέρας και Παιδιού στη Κύπρο και αποτελεί κέντρο αναφοράς για αυτούς τους ασθενείς από όλο το νησί. Το Ακτινοδιαγνωστικό τμήμα του Νοσοκομείου Μακάριος ΙΙΙ παρέχει διαγνωστικές απεικονιστικές υπηρεσίες στα νεογνά, βρέφη, παιδιά και εφήβους. Το προσωπικό του τμήματος αποτελείται από έμπειρους επαγγελματίες που διενεργούν πάνω από 20000 εξετάσεις το χρόνο χρησιμοποιώντας τα νεότερα μηχανήματα και εξοπλισμό με τις πλέον εξελιγμένες μεθόδους προσαρμοσμένες στη φροντίδα των παιδιών.

Στις διάφορες απεικονιστικές τεχνικές που χρησιμοποιούν ιονίζουσα ακτινοβολία, ο εξοπλισμός και οι τεχνικές του τμήματος έχουν ρυθμιστεί ώστε να αποδίδουν τη μικρότερη δυνατή δόση ακτινοβολίας χωρίς να επηρεάζουν τη διαγνωστική ακρίβεια της εξέτασης ALARA (As Low As Reasonably Achievable) standards.

Υπηρεσίες:
Στο Ακτινολογικό τμήμα παραπέμπονται τόσο εξωτερικοί ασθενείς όσο και εσωτερικοί ασθενείς ( Παιδιατρικοί θάλαμοι 1 και 2, Παιδοχειρουργικός θάλαμος, Παιδοογκολογικός θάλαμος, Παιδοψυχιατρικός θάλαμος, Τμήμα Εντατικής νοσηλείας νεογνών, Τμήμα Εντατικής νοσηλείας Παίδων) για απλές ακτινογραφίες, υπερηχογραφήματα, ακτινοσκοπικές εξετάσεις.
Απεικονιστικές διαγνωστικές εξετάσεις παρέχονται επίσης και στους Γυναικολογικούς – Μαιευτικούς θαλάμους και εξωτερικούς ασθενείς αυτών για ακτινογραφίες, υπερηχογραφήματα και υστεροσαλπιγγογραφίες. Επίσης παρέχονται υπηρεσίες στο Κέντρο Θαλασσαιμίας και στην Ενδοκρινολογική κλινική.

Διευθυντής Κλινικής:

Ιατροί Κλινικής::