Ασθενοφόρα / Επείγοντα Ασθεν. / Επείγοντα ΤΑΕΠ menu-btn

Κλείστε ραντεβού

Στείλτε μας τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσουμε το συντομότερο για να κλείσετε ένα ραντεβού.

Ακύρωση ραντεβού

Στείλτε μας τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσουμε το συντομότερο για να ακυρώσετε ένα ραντεβού.

Hour Minute

Επικοινωνία

Προφίλ

Η ορθοπαιδική κλινική του Γ.Ν.Λάρνακας παρέχει τη φροντίδα της κάθε χρόνο σε εκατοντάδες περιστατικά, τα οποία αντιμετωπίζονται με επιτυχία.

Μεγάλο μέρος του κύκλου εργασιών της ορθοπαιδικής κλινικής αποτελεί το τραύμα. Μέσω των Α’ Βοηθειών αντιμετωπίζονται κάθε χρόνο εκατοντάδες τραυματισμοί εξαιτίας εργατικών, αυτοκινητιστικών ή άλλων ατυχημάτων όπως οστεοπορωτικά ατυχήματα ατόμων της τρίτης ηλικίας που συμβαίνουν στο σπίτι.

Παράλληλα το έμπειρο και άρτια καταρτισμένο προσωπικό μας αντιμετωπίζει ένα μεγάλο φάσμα προγραμματισμένων επανορθωτικών χειρουργείων όπως:
• Αρθροπλαστικές σε ισχίο και γόνατο εξαιτίας αρθρίτιδας και αναθεωρήσεις αρθροπλαστικών επεμβάσεων
• Χειρουργικούς καθαρισμούς
• Αρθροδέσεις σε αρθρώσεις που έχει αλλοιωθεί ο αρθρικός θύλακας
• Αρθροσκοπήσεις γόνατος
• Αποκατάσταση πρόσθιου χιαστού συνδέσμου
• Μικρά χειρουργεία σε παθήσεις που δεν χρειάζονται νοσηλεία όπως Σύνδρομο Καρπιαίου Σωλήνα, De Quervain, Trigger Finger

Η Ορθοπαιδική Κλινική βρίσκεται στον 5ο όροφο του Γ.Ν.Λάρνακας. Τα παιδιατρικά ορθοπαιδικά περιστατικά νοσηλεύονται στην Παιδιατρική Κλινική στον 4ο όροφο, καθώς σοβαρά περιστατικά στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας που βρίσκεται στον 7ο όροφο. Το έμπειρο νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου παρέχει την κατάλληλη νοσηλευτική φροντίδα τόσο πριν όσο και μετά την χειρουργική αποκατάσταση.

Τα εξωτερικά ιατρεία της κλινικής στεγάζονται στο ισόγειο του καινούργιου κτiρίου. Κάθε Τρίτη Τετάρτη και Παρασκευή, ημέρα λειτουργίας των εξωτερικών ιατρείων, επισκέπτονται τους ιατρούς της ορθοπαιδικής κλινικής εκατοντάδες άτομα όλων των ηλικιών για την αντιμετώπιση προβλημάτων που έχουν να κάνουν με το μυοσκελετικό σύστημα.

Ακόμη και μετά την εφαρμογή του ΓΕΣΥ και την επιλογή του ασθενούς να επισκεφθεί όποιο ορθοπαιδικό γιατρό επιθυμεί εντούτοις το κοινό της Λάρνακας αλλά και άλλων επαρχιών εμπιστεύεται τους ιατρούς της Ορθοπαιδικής κλινικής του Γ.Ν.Λάρνακας για την αντιμετώπιση των προβλημάτων του.