Ασθενοφόρα / Επείγοντα Ασθεν. / Επείγοντα ΤΑΕΠ menu-btn

Κλείστε ραντεβού

Στείλτε μας τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσουμε το συντομότερο για να κλείσετε ένα ραντεβού.

Ακύρωση ραντεβού

Στείλτε μας τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσουμε το συντομότερο για να ακυρώσετε ένα ραντεβού.

Hour Minute

Επικοινωνία

Προφίλ

Καλώς ορίσατε στην ιστοσελίδα της Ουρολογικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου.

Βασικοί άξονες στην καθημερινή κλινική πράξη είναι η ιατρική με επίκεντρο τον άνθρωπο/ασθενή και η εφαρμογή της τεκμηριωμένης ιατρικής στα θεραπευτικά πρωτόκολλα. Η Κλινική προωθεί το συνεχή τεχνολογικό εκσυγχρονισμό της με ιδιαίτερη έμφαση στην ανάπτυξη των ελάχιστα επεμβατικών χειρουργικών μεθόδων.

Η λειτουργία της Κλινικής για τους ασθενείς γίνεται σε 4 επίπεδα:

Α) Εξωτερικά ιατρεία Ουρολογίας

Πρόκειται για μονάδα που υποδέχεται με ραντεβού τους ασθενείς. Κάνει την πρώτη κλινική εκτίμηση και τον απαραίτητο εργαστηριακό έλεγχο. Με βάση τα αποτελέσματα είτε αντιμετωπίζει το πρόβλημα, είτε παραπέμπει τον ασθενή για περαιτέρω εκτίμηση στις ειδικές μονάδες.

Β) Ειδικές Μονάδες

Πρόκειται για μονάδες που ασχολούνται με εξειδικευμένα αντικείμενα και παθήσεις της Ουρολογίας, όπως παθήσεις του προστάτη, λιθίαση, ογκολογία, ακράτεια ούρων, γυναικολογική Ουρολογία, νευροουρολογία, ανδρική υπογονιμότητα, σεξουαλικά προβλήματα. Στις ειδικές μονάδες ανήκουν η μονάδα επεμβατικής υπερηχοτομογραφίας/βιοψιών καθώς και η ενδοσκοπική μονάδα (κυστεοσκοπήσεις, ουρητηροσκοπήσεις, νεφροστομίες).. Τέλος, γίνονται και οι προγραμματισμοί των χειρουργείων.

Γ) Ουρολογική Κλινική – Χειρουργεία

Πρόκειται για τη μονάδα φιλοξενίας των ασθενών που χρειάζονται νοσοκομειακή νοσηλεία ή χειρουργείο. Διαθέτει 1 χειρουργική αίθουσα και μπορεί να καλύψει κάθε περιστατικό. Τα χειρουργεία είναι πλήρως εξοπλισμένα με όλο τον απαραίτητο ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό για την πραγματοποίηση κάθε είδους ανοιχτών, ενδοσκοπικών επεμβάσεων.

Δ) Μετεγχειρητική παρακολούθηση

Η πορεία των ασθενών, που χειρουργούνται, γίνεται από τους ίδιους τους ιατρούς της Κλινικής που προγραμμάτισαν και χειρούργησαν τα περιστατικά.