Ασθενοφόρα / Επείγοντα Ασθεν. / Επείγοντα Covid 19 menu-btn

Κλείστε ραντεβού

Στείλτε μας τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσουμε το συντομότερο για να κλίσετε ένα ραντεβού.

Ακύρωση ραντεβού

Στείλτε μας τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσουμε το συντομότερο για να ακυρώσετε ένα ραντεβού.

Hour Minute

Επικοινωνία

Προφίλ Κλινικής

Η Παιδιατρική Κλινική βρίσκεται σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στον 4ο όροφο του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού. Διαθέτει 32 Κλίνες (11 δωμάτια των 2 κλίνων και 2 δωμάτια των 5 κλίνων) και κάθε δωμάτιο διαθέτει δικούς του χώρους υγιεινής και τηλεόραση.

Στελεχώνεται από 13 Παιδίατρους και 25 Νοσηλευτές με εμπειρία και υψηλό επίπεδο κατάρτισης, οι οποίοι προσφέρουν τις υπηρεσίες τους επί 24ώρου βάσεως, σε εσωτερικούς ασθενείς αλλά και σε παιδιατρικούς ασθενείς στα τμήματα των Πρώτων Βοηθειών.  Απο τον Ιανουάριο του 2020 εκπαιδεύνοται 4 Ειδικευόμενοι και Εκπαιδευόμενοι/Φοιτητές της Ιατρικής Σχολής του Παν/Μίου Λευκωσίας.

Η Κλινική προσφέρει επίσης: Υπηρεσίες Πρωτοβάθμιας Φροντίδας, συμπεριλαμβανομένων και εμβολίων, εκτίμηση παιδιών με ενδοκρινολογικά, νευρολογικά, παιδοχειρουργικά ή και ορθοπεδικά προβλήματα καθώς και Ιατρείο στήριξης Μητρικού Θηλασμού. Σύντομα το Νοσοκομείο μας θα είναι το πρώτο με Διαπίστευση ως Baby Friendly Hospital. Η Παιδιατρική Κλινική του Νοσοκομείου Λεμεσού είναι μοναδική γιατί διαθέτει Μικροβιολογικό και Ακτινολογικό Τμήμα, Φυσιοθεραπευτήριο, Διαιτολόγο και άλλους Ειδικούς όπως Κοινωνικούς Λειτουργούς, Παιδοψυχίατρους. Επίσης, γίνεται καθημερινή ομαδική εξέταση και συζήτηση των περιστατικών, διαθέτει Πρωτόκολλα Θεραπείας, προσφέρει εκπαιδευτικό έργο και συνεχόμενη εκπαίδευση του Προσωπικού.

Το Παιδιατρικό Τμήμα διαθέτει όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό για τη σωστή αντιμετώπιση, παρακολούθηση και θεραπεία των μικρών μας ασθενών. ‘Ολα τα πιο πάνω σε συνδυασμό με την αγάπη όλων των Επαγγελματιών Υγείας  κάνουν την παραμονή των παιδιών πιο ευχάριστη.       

Επισκέπτες Ιατροί από άλλα Νοσοκομεία:

Δρ. Ευαγγελία Λειβαδίτη
Δρ. Ιωάννης Ορφανός
Δρ. Μιχαήλ Μιχαλάκης