Ασθενοφόρα / Επείγοντα Ασθεν. / Επείγοντα ΤΑΕΠ menu-btn

Κλείστε ραντεβού

Στείλτε μας τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσουμε το συντομότερο για να κλείσετε ένα ραντεβού.

Ακύρωση ραντεβού

Στείλτε μας τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσουμε το συντομότερο για να ακυρώσετε ένα ραντεβού.

Hour Minute

Επικοινωνία

Προφίλ

Το Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών της Αμμοχώστου λειτουργεί 24 ώρες το 24ωρο, όλες της μέρες του χρόνου για την άμεση και πλήρη αντιμετώπιση των επειγόντων περιστατικών τόσο της χειμερινής όσο και της καλοκαιρινής περιόδου που αυξάνεται ο φόρτος εργασίας λόγω του αυξημένου τουρισμού στην περιοχή.
Τόσο το ιατρικό όσο και το νοσηλευτικό προσωπικό είναι έμπειρο και άρτια εκπαιδευμένο για την ταχεία αξιολόγηση και διαχείριση όλων των περιστατικών που προσέρχονται στο Τμήμα με καθημερινές,μηνιαίες και χρονιαίες εκπαιδεύσεις.
Στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών εφαρμόζεται το σύστημα προτεραιότητας με τα επείγοντα περιστατικά να εξετάζονται πρώτα. Για τον λόγο αυτό | κάθε ασθενής αξιολογείται αρχικά στο Τμήμα Διαλογής από ειδικά εκπαιδευμένο νοσηλευτή. Μετά από σύντομη λήψη ιστορικού | ο ασθενής κατατάσσεται σύμφωνα με την σοβαρότητα των συμπτωμάτων του σε σειρά προτεραιότητας 5 Βαθμίδων(ESI- emergency severity index) | για να εξεταστεί από τον ιατρό της βάρδιας.
Το Τμήμα καλύπτεται από όλες τις ειδικότητες με άμεση παρέμβαση των επί καθήκοντι ιατρών | όταν αυτοί κληθούν για τη διαχείριση των περιστατικών. Μετά την ολοκλήρωση όλων των απαιτούμενων εξετάσεων και θεραπειών το κάθε περιστατικό | είτε παίρνει εξιτήριο είτε γίνεται εισαγωγή στη ανάλογη κλινική.Στα περιστατικά ασθενών με οξύ έμφραγμα μυοκαρδίου υπάρχει δυνατότητα επείγουσας μεταφοράς σε εργαστήριο αγγειογραφίας στα πρώτα 90 λεπτά με βάση το καρδιολογικο πρωτόκολλο.
Περεταίρω το Τμήμα στηρίζεται από Κλινικό Εργαστήριο και Ακτινολογικό Τμήμα | τα οποία παρέχουν υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και αξιοπιστίας.
Το Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών συνεργάζεται με το κέντρο κλήσεων ασθενοφόρων για την άμεση μεταφορά των ασθενών προς και από το νοσοκομείο | όταν αυτό είναι απαραίτητο.