Ασθενοφόρα / Επείγοντα Ασθεν. / Επείγοντα ΤΑΕΠ menu-btn

Ασθενείς και Επισκέπτες

image-2

Οι ασθενείς των εξωτερικών ιατρείων μπορούν να προγραμματισουν ραντεβού για οποιαδήποτε ειδικότητα της ιστοσελιδας του ΟΚΥπΥ μέσω τηλεφώνου ή στον χώρο του νοσοκομείου, στα αντίστοιχα τμήματα όπου δίδονται τα ραντεβού για κάθε κλινική/ιατρό. Τα επείγοντα περιστατικά εξυπηρετούνται κατευθείαν στο χώρο των πρώτων βοηθειών ενώ όσοι ασθενείς χρήζουν εσωτερικής νοσηλείας εισάγονται στις αντίστοιχες κλινικές για περαιτέρω φροντίδα.

Οι ασθενείς που επιθυμούν επίσκεψη σε ειδικό ιατρό ή σε προσωπικό ιατρό, μπορούν να εξασφαλίσουν ραντεβού στον ιατρό που επιθυμούν μέσω της ιστοσελίδας του ΟΚΥπΥ, μεσω τηλεφώνου σε κάθε κλινική ή και επιτόπου, στο χώρο του νοσοκομείου, στις αντίστοιχες γραμματείες των κλινικών.

Οι εσωτερικοί ασθενείς μπορεί να εισαχθούν με προγραμματισμένο ραντεβού για ενδονοσοκομειακή νοσηλεία ή από το τμήμα επειγόντων περιστατικών με παραπομπή από τους επί καθήκοντι ιατρούς.

Μπορείτε να κλείσετε ραντεβού με ειδικό ιατρό του ΓΝ Πάφου μεσω στης ιστοσελίδας του νοσοκομείου στον ιστότοπο του ΟΚΥπΥ, τηλεφωνικώς στην αντίστοιχη γραμματεία της κλινικής που επιθυμείτε να επισκεφθείτε ή να προσέλθετε επιτόπου στην γραμματεία για την γραπτή διευθέτηση του ραντεβού.

Στο ΓΝ Πάφου μπορείς να επισκεφθείς τις παρακάτω ειδικότητες ιατρών:

 • Αιματολογική
 • Ακτινολογική
 • Ενδοκρινολόγο
 • Μαιευτική-Γυναικολογική
 • Νεφρολογική
 • Οδοντιατρική
 • Ορθοπεδική
 • Οφθαλμολογική
 • Πνευμονολογική
 • Υπερβαρική-Οξυγονοθεραπεία
 • Φυσιοθεραπεία
 • Χειρουργική
 • Ψυχική Υγεία
 • Ωτορινολαρυγγολογική

Είναι επίσης διαθέσιμες οι υπηρεσίες Κλινικού Νοσοκομειακού Εργαστηρίου (Χημείο) στις οποίες μπορεί να προσέλθει κάποιος χωρίς ραντεβού.

Εάν διαθέτω παραπεμπτικό από τον Προσωπικό μου Ιατρό, κατά την προσέλευση μου πληρώνω €6,00 ευρώ στην εγγραφή στην αντίστοιχη γραμματεία. Εάν προσέρχομαι χωρίς παραπεμπτικό, τότε η εγγραφή στοιχίζει €25,00 ευρώ. 

Προσέρχομαι νωρίτερα από την επίσκεψη ώστε να γίνεται η εγγραφή και να βρίσκομαι στο ιατρείο στην ώρα του ραντεβού.

Είναι καλό, εάν γνωρίζω ότι δεν θα καταφέρω να προσέλθω στο ραντεβού, να προβαίνω σε κατάλληλη ενημέρωση για ακύρωση.

Τελειώνοντας από το ραντεβού μου, συνήθως ο ιατρός, μου λέει προφορικά πότε πρέπει να επανέλθω(αν χρειάζεται). Ακολούθως, μπορώ να περάσω από την γραμματεία της κλινικής για να επιβεβαιώσω το ραντεβού μου. Αυτό μπορεί να γίνει τηλεφωνικά αν αποχωρήσω από τον χώρο του νοσοκομείου.

Εάν διαθέτω παραπεμπτικό από τον Προσωπικό μου Ιατρό, κατά την προσέλευση μου πληρώνω €6,00 ευρώ στην εγγραφή στην αντίστοιχη γραμματεία. Εάν προσέρχομαι χωρίς παραπεμπτικό, τότε η εγγραφή στοιχίζει €25,00 ευρώ.

Οι ώρες των επισκεπτηρίων

Το επισκεπτήριο σε όλους τους θαλάμους επιτρέπεται μεταξύ των ωρών 17:00 – 19:00 μ.μ, για ένα μόνο συγγενή ανά ασθενή κάθε φορά, με διάρκεια έως 15 λεπτά.

Για τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας στο ΓΝ Πάφου, το επισκεπτήριο επιτρέπεται μεταξύ των ωρών 12:00 – 13:00 μ.μ, επίσης, για ένα μόνο συγγενή ανά ασθενή κάθε φορά, με διάρκεια έως 15 λεπτά.

Για την διευθέτηση επίσκεψης σε ασθενή στα τηλέφωνα 25 801630/ 25 801631, μεταξύ των ωρών 7:30 π.μ – 1:30 μ.μ.

Εισαγωγή μπορεί να γίνει σε περίπτωση προγραμματισμένου χειρουργείου, μετά από συνεννόηση με τον ιατρό (ειδικό ή και Προσωπικό). Εκδίδεται παραπεμπτικό ενδονοσοκομειακής νοσηλείας το οποίο καταχωρείται κατά την προγραμματισμένη ημέρα της επέμβασης από την γραμματεία της κλινικής χωρίς καμία χρέωση.

Σε περίπτωση έκτακτου περιστατικού, εισαγωγή μπορεί να γίνει και από το Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών (ΤΑΕΠ), με επιτόπου έκδοση παραπεμπτικού ενδονοσοκομειακής φροντίδας από τον επί καθήκοντι ιατρό.

Όσον αφορά ορισμένες θεραπείες οι οποίες θεωρούνται ημερήσια περιστατικά, ο ασθενής εξασφαλίζει μετά από συνεννόηση με το ιατρό, το παραπεμπτικό ενδονοσοκομειακής φροντίδας, το οποίο καταχωρείται από την γραμματεία χωρίς καμία χρέωση κατά την ημέρα της θεραπείας. Εφόσων ο ασθενής λάβει την θεραπεία, μπορεί να αποχωρήσει από το νοσοκομείο.