Ασθενοφόρα / Επείγοντα Ασθεν. / Επείγοντα ΤΑΕΠ menu-btn

Δρ. Θεοχάρης Καραολίδης

Ουρολόγος

Για ραντεβού:

22603127

Γραφείο ιατρού:

22603625
Νοσοκομείο: Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας
Τμήμα: Ουρολογική

Κλείστε ραντεβού

Συμπληρώστε τα στοιχεια σας και ενας αντίπροσωπος του νοσοκομείου θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός 48 ωρών για να σας προσφέρει επιλογές σχετικά με το αίτημα σας. Οι ασθενείς που ζητούν ραντεβού πρέπει να έχουν παραπομπή από τον προσωπικό τους γιατρό.

Ακύρωση ραντεβού

Συμπληρώστε τα στοιχεια σας και ενας αντίπροσωπος του νοσοκομείου θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός 48 ωρών για να σας προσφέρει επιλογές σχετικά με το αίτημα σας. Οι ασθενείς που ζητούν ραντεβού πρέπει να έχουν παραπομπή από τον προσωπικό τους γιατρό.

Hour Minute

Επικοινωνία

Εξειδίκευση

Ενδοουρολογία | Λιθίαση Ουροποιητικού Καρκίνος Οργάνων Ουροποιητικού και Αναπαραγωγικού Συστήματος

Βιογραφικό

Αποφοίτησε την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αριστοτέλειου στη Θεσσαλονίκη το 2003. Απέκτησε την ειδικότητα της Ουρολογίας στην Αθήνα ολοκληρώνοντας το μεγαλύτερό μέρος της εκπαίδευσης του στο Ογκολογικό Νοσοκομείο Αθηνών «Ο Αγίος Σάββας» όπου επικεντρώθηκε στη χειρουργική θεραπεία και τη διαχείριση του ουρολογικού καρκίνου. Ταυτόχρονα εργάστηκε σε συνεργασία με τη Β’ Πανεπιστημιακή Ουρολογική Κλινική Αθηνών και ολοκλήρωσε την διδακτορική του διατριβή με θέμα τη χρήση της φωτοδυναμικής κυστεοσκόπησης για τον καρκίνο της ουροδόχου κύστης. Το 2011 πέρασε με επιτυχία τις ευρωπαϊκές εξετάσεις και απέκτησε την πιστοποίηση – τίτλο FEBU (fellow of the European Board of Urology). Εργάστηκε και συνέχισε την εκπαίδευση του για 3 χρόνια στο Ηνωμένο Βασίλειο, όπου εξειδικεύτηκε στην Ενδοουρολογία στο Queen Elizabeth Hospital στο Birmingham. Από το 2014 εργάζεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας και είναι ταυτόχρονα επιστημονικός συνεργάτης της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Κύπρου συμμετέχοντας στην εκπαίδευση των φοιτητών ιατρικής στην Ουρολογία Εκτός από την δημοσίευση της διδακτορικής του διατριβής έχει αρκετές δημοσιεύσεις σε επιστημονικά περιοδικά και μεγάλο αριθμό συμμετοχών και παρουσιάσεων σε τοπικά και διεθνή Ουρολογικά συνέδρια και επιστημονικές συναντήσεις.

Επαγγελματική Προϋπηρεσία:

2003-2006: Pre-registration & Εκπαίδευση Γενικής Χειρουργικής 2006-2011: Ειδικότητα Ουρολογίας 09-12/2011: 3μηνη Υποτροφία από Ευρωπαϊκή Ουρολογική Εταιρία EAU στο Bart’s and The London NHS Trust. 2012 – 2013: LAT SpR Urology, South West Peninsula Deanery UK 2013 – 2014: Endourology Fellow, Queen Elizabeth Hospital, Birmingham 2014- Σήμερα: Ουρολόγος Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας