Ασθενοφόρα / Επείγοντα Ασθεν. / Επείγοντα ΤΑΕΠ menu-btn

Χαιρετισμός – Γενικός Εκτελεστικός Διευθυντής

doctor-2

Είναι τιμή μου που σας καλωσορίζω στον Οργανισμό Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας (ΟΚΥπΥ), τον μεγαλύτερο πάροχο υπηρεσιών υγείας στην Κύπρο.

Με ανθρώπινο δυναμικό που φτάνει τα 7500 άτομα, 1450 κλίνες σε 8 νοσηλευτήρια, 38 κέντρα πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας, νοσοκομείο και κλινικές ψυχικής υγείας αλλά και υπηρεσία ασθενοφόρων για επείγουσες κλήσεις που καλύπτουν όλη την Κύπρο, ο ΟΚΥπΥ αποτελεί τη ραχοκοκαλιά του Γενικού Συστήματος Υγείας της χώρας.  

Πρώτος μας στόχος είναι η προσφορά υψηλής ποιότητας ιατρικής φροντίδας στους ασθενείς μας. Έχουμε ταχθεί στην υπηρεσία των συμπολιτών μας, με εφόδια τη συνείδηση, τον επαγγελματισμό και την αφοσίωση προς τον ασθενή, χωρίς διακρίσεις και αποκλεισμούς.

Στο πλαίσιο αυτό, είμαστε προσηλωμένοι στην οικονομική αυτονόμηση και τη μετατροπή του ΟΚΥπΥ σε σύγχρονο, ευέλικτο και αποτελεσματικό οργανισμό.

Αυτό θα το πετύχουμε με τη συνεχή αναβάθμιση της εξυπηρέτησης, των εγκαταστάσεων και του εξοπλισμού μας, τη δημιουργία κέντρων αναφοράς και αριστείας, την εκπαίδευση του προσωπικού μας.

Παράλληλα, αναπτύσσουμε συνεργασίες με Πανεπιστημιακά και άλλα Επιστημονικά Ιδρύματα στην Κύπρο όσο και στο εξωτερικό, ενώ συμμετέχουμε σε ερευνητικά προγράμματα και εκπαιδεύσεις των μελλοντικών επαγγελματιών υγείας. 

Οι άνθρωποι του ΟΚΥπΥ, βρισκόμαστε στην πρώτη γραμμή και οι προκλήσεις είναι πολλές. Εργαζόμαστε σκληρά και κάνουμε κάθε μέρα ένα βήμα μπροστά, θέτοντας πάνω απ’ όλα τη διαφύλαξη και αναβάθμιση της υγείας, του σπουδαιότερου μετά τη ζωή δικαιώματος του πολίτη.