Ασθενοφόρα / Επείγοντα Ασθεν. / Επείγοντα ΤΑΕΠ menu-btn

Δρ. Ειρήνη Στυλιανή Λουκά

Παθολόγος

Για ραντεβού:

23200014

Γραφείο ιατρού:

23200015
Τμήμα: Κέντρο Υγείας Αμμοχώστου
Ιατροί Κέντρου Υγείας

Κλείστε ραντεβού

Συμπληρώστε τα στοιχεια σας και ενας αντίπροσωπος του νοσοκομείου θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός 48 ωρών για να σας προσφέρει επιλογές σχετικά με το αίτημα σας. Οι ασθενείς δεν χρειάζονται παραπεμπτικό για τον Προσωπικό Ιατρό.

Ακύρωση ραντεβού

Συμπληρώστε τα στοιχεια σας και ενας αντίπροσωπος του νοσοκομείου θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός 48 ωρών για να σας προσφέρει επιλογές σχετικά με το αίτημα σας. Οι ασθενείς που ζητούν ραντεβού πρέπει να έχουν παραπομπή από τον προσωπικό τους γιατρό.

Hour Minute

Επικοινωνία

Βιογραφικό

Η Δρ. Ειρήνη-Στυλιανή Λουκά ολοκλήρωσε τις σπουδές της στην Ελλάδα, όπου αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο Ιατρικής των Ιωαννίνων. ‘Η Δρ. Λουκά είναι κάτοχος του Μεταπτυχιακού Διπλώματος του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου ”Διαχείριση γήρανσης και χρόνιων νοσημάτων”.  Συμμετείχε ενεργά στην Ελληνική Ομάδα Μελέτης της Σήψης, στην καταγραφή ασθενών με σήψη και στη διεξαγωγή ερευνών λοιμωξιολογικού ενδιαφέροντος. Έλαβε μέρος σε Ελληνικά και Ευρωπαικά Συνέδρια με παρουσίαση προφορικών και αναρτημένων ανακοινώσεων.

Επαγγελματική Προϋπηρεσία:

25/1/2012-24/02/2013: Αγροτικός ιατρός στο Π.Ι. Παρορίου του Κ.Υ. Διστόμου-Γ.Ν. Λιβαδειάς

28/5/2013-30/9/2013: Αγροτικός Ιατρός επί θητεία στο Π.Ι. Αμυγδαλιάς του Κ.Υ Λιδωρικίου

31/10/2013-8/4/2019 : Διορισμός σε θέση ειδικευόμενου ιατρού στο Γ.Ν. Ελευσίνας ”Θριάσιο” για άσκηση στην ειδικότητα της Παθολογίας. Λήψη του τίτλου ειδικότητας στην Εσωτερική Παθολογία τον 7/2019.

Συνέχιση της εργασιακής σύμβασης στη Β’ Παθολογική Κλινική του Γ.Ν. Ελευσίνας έως 3/3/2020.

Στα πλαίσια της ειδικότητας , υπήρξε εκπαίδευση στη Διαβητολογική Κλινική του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου ‘Αττικόν’, στη ΜΕΘ Λατσείου και στην Καρδιολογική Κλινική του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας

12/3/2020 έως σήμερα : Ιατρικός Λειτουργός (Παθολόγος) στο Κέντρο Υγείας Αμμοχώστου