Ασθενοφόρα / Επείγοντα Ασθεν. / Επείγοντα ΤΑΕΠ menu-btn

Δρ. Νικόλαος Βασούρης

Ορθοπαιδικός

Για ραντεβού:

23200123 23200114

Γραφείο ιατρού:

23200255
Νοσοκομείο: Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου
Τμήμα: Ορθοπαιδική

Κλείστε ραντεβού

Συμπληρώστε τα στοιχεια σας και ενας αντίπροσωπος του νοσοκομείου θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός 48 ωρών για να σας προσφέρει επιλογές σχετικά με το αίτημα σας. Οι ασθενείς που ζητούν ραντεβού πρέπει να έχουν παραπομπή από τον προσωπικό τους γιατρό.

Ακύρωση ραντεβού

Συμπληρώστε τα στοιχεια σας και ενας αντίπροσωπος του νοσοκομείου θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός 48 ωρών για να σας προσφέρει επιλογές σχετικά με το αίτημα σας. Οι ασθενείς που ζητούν ραντεβού πρέπει να έχουν παραπομπή από τον προσωπικό τους γιατρό.

Hour Minute

Επικοινωνία

Εξειδίκευση

Ορθοπεδική

Βιογραφικό

Ο Δρ. Νικόλαος Βασούρης κατάγεται από τη Μυτιλήνη της Λέσβου και πήρε απολυτήριο Λυκείου το 1980. Το 1981 άρχισε τις σπουδές του στην Ιατρική Σχολή J. E. Purkyne University στην πόλη Brno της Τσέχικης Δημοκρατίας όπου στις 20/05/1987 απέκτησε πτυχίο στη Γενική Ιατρική. Συνέχισε για ειδικότητα στην πανεπιστημιακή κλινική της ορθοπαιδικής στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο της “Αγίας ‘Αννας” στην πόλη Brno. Απέκτησε την ειδικότητα το 1991 με τελική αξιολόγηση βαθμό ‘Αριστα στην Πράγα και παρέμεινε για ένα διάστημα εκεί όπου εργάστηκε ως ειδικός γιατρός. Το 1992 έκανε εγγραφή στο μητρώο ιατρών του Παγκύπριου Ιατρικού Συλλόγου. Το 1996 έγινε εγγραφή στην Ορθοπεδική Εταιρεία Κύπρου ως ειδικός ορθοπεδικός. Εργάστηκε ως ορθοπεδικός στις κλινικές “ΑFXENTIOS KLINIC” ως το 2002 και “NAPA ΚLINIC” ταυτόχρονα. Μετέβαινε στη Τσεχία για σκοπούς μετεκπαίδευσης ενώ υπήρχε συνεχής συνεργασία με την ορθοπεδική κλινική του πανεπιστημιακού νοσοκομείου “Αγίας ‘Αννας”. Το 2007 διορίστηκε στο Γ.Ν. Αμμοχώστου στην Ορθοπεδική Κλινική. Μετεκπαιδεύτηκε το 2008 με θέμα ολική αρθροπλαστική γόνατος και ισχίου όλων των τύπων στο Γενικό Νοσοκομείο Trebic στη Τσεχία. Μετάβαση και μετεκπαίδευση στο Γ.Ν. Λάρνακας για 3 μήνες με θέμα την ολική αρθροπλαστική γόνατος. Το 2011 μετεκπαιδεύτηκε στο Department of Orthopaedics Bulovka University Hospital of Pragueμε θέμα τις αρθροσκοπήσεις γονατο και ώμο. To 2015 μετεκπαιδεύτηκε στο St. Anna Hospital of Medical faculty of Masaryk University of Brno, Czech republic σε ορθοπεδικές επεμβάσεις όπως αρθροπλαστική γόνατος, ισχίου και ώμου όλων των τύπων, οστεοσύνθεση, αρθρόδεση, ακρωτηριασμούς, αρθροσκοπήσεις γόνατος και ώμου, αναθεωρητικού τύπου αρθροπλαστικές, επίσης σε πολλές επεμβάσεις ογκολογικού προγράμματος (βιοψίες, εκτομές, αντικατάσταση με προσθεση όγκου) καθώς και άλλες επεμβάσεις κάτω και άνω άκρων. Παρακολούθυησε σεμινάρια για Μυοσκελετικά υπερηχογραφήματα. Είχε συμμετοχή σε ορθοπαιδικά συνέδρια στην Κύπρο και στο εξωτερικό και δημοσιεύσεις άρθρων σε επιστημονικά περιοδικά.

Επαγγελματική Προϋπηρεσία:

1981-1987 Σπουδές στην Ιατρική J.E PURKYNE UNIVERSITY, BRNO 1987-1991 Ειδικότητα στην Ορθοπεδική St. Anna Hospital of Medical faculty of Masaryk University of Brno, Czech republic 2007 – 2020 Διορισμός στο Γ.Ν. Αμμοχώστου στην Ορθοπεδική Κλινική. 2008 Μετεκπαίδευση με θέμα ολική αρθροπλαστική γόνατος και ισχίου όλων των τύπων στο Γενικό Νοσοκομείο Trebic στη Τσεχία 2011 Mετεκπαίδευση στο Deparment of Orthopaedics Bulovka University Hospital of Prague με θέμα τις αρθροσκοπήσεις γόνατο και ώμο. 2015 Μετεκπαίδευση στο St. Anna Hospital of Medical faculty of Masaryk University of Brno, Czech republic σε ορθοπεδικές επεμβάσεις καθώς επίσης παρακολούθησε σεμινάρια για Μυοσκελετικά υπερηχογραφήματα in sports medicine echography of the locomotor apparatus orthopaedy.