Ασθενοφόρα / Επείγοντα Ασθεν. / Επείγοντα ΤΑΕΠ menu-btn

Δρ. Πασχάλης Χριστοδουλίδης

Ακτινολόγος

Για ραντεβού:

26803241

Γραφείο ιατρού:

26803242
Νοσοκομείο: Γενικό Νοσοκομείο Πάφου
Τμήμα: Aκτινολογικό

Κλείστε ραντεβού

Συμπληρώστε τα στοιχεια σας και ενας αντίπροσωπος του νοσοκομείου θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός 48 ωρών για να σας προσφέρει επιλογές σχετικά με το αίτημα σας. Οι ασθενείς που ζητούν ραντεβού πρέπει να έχουν παραπομπή από τον προσωπικό τους γιατρό.

Ακύρωση ραντεβού

Συμπληρώστε τα στοιχεια σας και ενας αντίπροσωπος του νοσοκομείου θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός 48 ωρών για να σας προσφέρει επιλογές σχετικά με το αίτημα σας. Οι ασθενείς που ζητούν ραντεβού πρέπει να έχουν παραπομπή από τον προσωπικό τους γιατρό.

Hour Minute

Επικοινωνία

Βιογραφικό

Ιατρός ακτινολόγος. Μετά από 26μηνη θητεία στην Εθνική Φρουρά, όπου υπηρέτησα ως δόκιμος έφεδρος αξιωματικός, σπούδασα Ιατρική στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, απ’ όπου αποφοίτησα το 2008 με βαθμό «λίαν καλώς».

Ολοκλήρωσα την πενταετή μεταπτυχιακή μου εκπαίδευση ειδικότητας σε νοσοκομεία της Αθήνας στην Ελλάδα (Κωνσταντοπούλειο «Αγία Όλγα», «Αλεξάνδρα»), έχοντας λάβει τον τίτλο της ιατρικής ειδικότητας της Ακτινολογίας μετά από επιτυχή δοκιμασία γραπτών και προφορικών εξετάσεων. Στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου ασχολούμαι με ένα ευρύ φάσμα εξετάσεων της διαγνωστικής απεικόνισης στα πλαίσια της γενικής κλινικής ακτινολογίας, το οποίο περιλαμβάνει ποικίλες εφαρμογές της αξονικής τομογραφίας, την υπερηχογραφία σώματος και το Doppler αγγείων, τη μαστογραφία καθώς και την κλασική ακτινολογία.

Στο παρελθόν (2019-2022) έχω εργαστεί ως ιατρός ακτινολόγος σε ιδιωτικά διαγνωστικά κέντρα της ευρύτερης περιοχής της Αθήνας στην Ελλάδα, με αντικείμενο την υπερηχογραφία σώματος, το Doppler αγγείων, την κλασική ακτινολογία και τη μαστογραφία.

Έχω τύχει εκπαίδευσης από το Ευρωπαϊκό Σχολείο Ακτινολογίας τόσο σε βασικό όσο και σε προχωρημένο επίπεδο και έχω συμμετάσχει με αναρτημένες ανακοινώσεις σε Πανελλήνια, Διαπανεπιστημιακά και Διαβαλκανικά ακτινολογικά ιατρικά συνέδρια. Είμαι κάτοχος άδειας άσκησης ιατρικού επαγγέλματος στην Κύπρο, στην Ελλάδα και στη Σουηδία και είμαι μέλος του Παγκύπριου Ιατρικού Συλλόγου, του Ιατρικού Συλλόγου Αθήνας και της Ελληνικής Ακτινολογικής Εταιρείας.

Πέραν της Ακτινολογίας, είμαι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών από το τμήμα θεάτρου του πανεπιστημίου Royal Holloway, University of London (MA Playwriting) και είμαι εγγεγραμμένος στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών Ιστορίας και Φιλοσοφίας της Επιστήμης του αντίστοιχου τμήματος του Πανεπιστημίου Αθηνών.