Ασθενοφόρα / Επείγοντα Ασθεν. / Επείγοντα ΤΑΕΠ menu-btn

Δρ. Τζεμιλέ Μουσταφά

Ψυχολόγος

Για ραντεβού:

24828768

Γραφείο ιατρού:

24304632
Νοσοκομείο: Διεύθυνση Υπηρεσιών Ψυχικής Υγείας

Κλείστε ραντεβού

Συμπληρώστε τα στοιχεια σας και ενας αντίπροσωπος του νοσοκομείου θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός 48 ωρών για να σας προσφέρει επιλογές σχετικά με το αίτημα σας. Οι ασθενείς που ζητούν ραντεβού πρέπει να έχουν παραπομπή από τον προσωπικό τους γιατρό.

Ακύρωση ραντεβού

Συμπληρώστε τα στοιχεια σας και ενας αντίπροσωπος του νοσοκομείου θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός 48 ωρών για να σας προσφέρει επιλογές σχετικά με το αίτημα σας. Οι ασθενείς που ζητούν ραντεβού πρέπει να έχουν παραπομπή από τον προσωπικό τους γιατρό.

Hour Minute

Επικοινωνία

Εξειδίκευση

Γνώσιο- συμπεριφοριακή θεραπεία στις Διαταραχές Πρόσληψης Τροφής.
• Εκπαίδευση στο Πολυδιάστατο Ερωτηματολόγιο Προσωπικότητας της Μινεσότας για την αξιολόγηση ενήλικης ψυχοπαθολογίας.
• Εκπαίδευση στα Τέστς: Static, Acute and Stable για τους σεξουαλικά αδικοπραγούντες κατά των ανηλίκων.

Βιογραφικό

1998-2004: Πενταετές πρόγραμμα στην Ψυχολογία στο Πανεπιστήμιο Palacky, Olomouc- Τσεχία, με Πτυχίο και Μεταπτυχιακό Δίπλωμα,  με ειδικότητα στην Κλινική Ψυχολογία.
2005-2006: Δύο χρόνια διδακτορικό πρόγραμμα  ( το οποίο έγινε εν συντομία ενός χρόνου, λόγω της αποδοχής  της  διατριβής μου ως διδακτορικής θέσης, το οδήγησε σε Διδακτορικό, PhDr, στην Ψυχολογία στην Τσεχία.
2010-2011: Δίπλωμα Higher στις Δημόσιες Σχέσεις από το LCCI (Υπουργείο Εμπορίου και Βιομηχανίας της Αγγλίας)

Επαγγελματική Προϋπηρεσία:

Από το 2004 μέχρι και σήμερα: Κλινική Ψυχολόγος στο Τμήμα Κλινικής Ψυχολογίας της Διεύθυνσης των Υπηρεσιών Ψυχικής Υγείας, του Οργανισμού Κρατικών  Υπηρεσιών Υγείας (Ο.Κ.Υπ.Υ)
Στο πλαίσιο άσκησης των υπηρεσιακών της καθηκόντων έχει εργαστεί:
• Παλαιό Νοσοκομείο Λάρνακας στο Κοινοτικό Κέντρο Ψυχικής Υγείας Λάρνακας- Εξωτερικά Ιατρεία. 
• Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου στα Εξωτερικά Ιατρεία. Από το 2005 εώς και σήμερα. 
• Κέντρο Ημέρας Λάρνακας –από το 2016 μέχρι και σήμερα, το οποίο απευθύνεται σε άτομα, τα οποία έχουν ανάγκη από συμμετοχή σε προγράμματα, που αποσκοπούν στη βελτίωση των δεξιοτήτων καθημερινής διαβίωσης και κοινωνικότητας.  Επίσης το πρόγραμμά περιλαμβάνει δραστηριότητες , στην ανάπτυξη κοινωνικών και ατομικών δεξιοτήτων, στην κοινωνικοποίηση, στην ανάπτυξη διαπροσωπικών σχέσεων και ψυχολογική υποστήριξη ατομικά και σε ομάδες.
• Συμβουλευτικό Κέντρο στο Δημαρχείο Αραδίππου στα Εξωτερικά Ιατρεία από το 2005 μέχρι 2012 συμβουλευτικές συναντήσεις ατομικά, ζεύγη και οικογένειες.  • Συμβουλευτικές και Ψυχοθεραπευτικές Συνεδρίες / Συναντήσεις Ατομικές, Ζεύγη και Οικογένειες (σε εβδομαδιαία βάση)
• Παραπομπές από ψυχίατρους, κλινικούς ψυχολόγους, ψυχιατρική κλινική, διασυνδετική γενικού νοσοκομείου, από ΥΨΥ παιδιών και εφήβων, κοινοτικούς νοσηλευτές, εργοθεραπευτές, κρατικές δομές απεξάρτησης, εθελοντικές δομές απεξάρτησης, εκπαιδευτικοί ψυχολόγοι, υπηρεσίες κοινωνικής ευημερίας, δικαστήριο, αστυνομία-εισαγγελία, αυτοπαραπομπές και γονείς. Από ηλικίες πάνω των 18 ετών.
• Προβλήματα όπως:  Αγχώδεις και φοβικές διαταραχές, διαταραχές διάθεσης, ψυχωτικές διαταραχές, διαταραχές προσωπικότητας, Διαταραχές Διατροφής, Διαταραχές Ταυτότητας Φύλου, Ψυχοσωματικές Διαταραχές, Ψυχολογικά προβλήματα συνδεόμενα με φυσική ασθένεια, προβλήματα σχέσεων /γάμου, ψυχολογική κακοποίηση, σωματική κακοποίηση, σεξουαλική κακοποίηση, βία στην οικογένεια, δυσκολίες προσαρμογής /κοινωνική απομόνωση /αποκλεισμός, προβλήματα συμπεριφοράς / παραβατικότητας και πένθος /απώλεια.