Ασθενοφόρα / Επείγοντα Ασθεν. / Επείγοντα ΤΑΕΠ menu-btn

Δρ. Αντρούλα Παστέλλη – Κακουρή

Νεφρολόγος

Για ραντεβού:

24800363

Γραφείο ιατρού:

24800363
Νοσοκομείο: Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας
Τμήμα: Νεφρολογικό

Κλείστε ραντεβού

Συμπληρώστε τα στοιχεια σας και ενας αντίπροσωπος του νοσοκομείου θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός 48 ωρών για να σας προσφέρει επιλογές σχετικά με το αίτημα σας. Οι ασθενείς που ζητούν ραντεβού πρέπει να έχουν παραπομπή από τον προσωπικό τους γιατρό.

Ακύρωση ραντεβού

Συμπληρώστε τα στοιχεια σας και ενας αντίπροσωπος του νοσοκομείου θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός 48 ωρών για να σας προσφέρει επιλογές σχετικά με το αίτημα σας. Οι ασθενείς που ζητούν ραντεβού πρέπει να έχουν παραπομπή από τον προσωπικό τους γιατρό.

Hour Minute

Επικοινωνία

Εξειδίκευση

Ειδικότητα Νεφρολογίας

Βιογραφικό

Η Δρ. Αντρούλα Παστέλλη – Κακουρή ολοκλήρωσε τις σπουδές της στην Ιατρική σχολή του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων με υποτροφία του ΙΚΥ για όλα τα χρόνια της φοίτησης της. Κατά τη διάρκεια των σπουδών της εξειδικεύτηκε στη Νεφρολογία και Παθολογία και απέκτησε Μεταπτυχιακό τίτλο ‘’Μοριακή Βιολογία και Βιοιατρική” του τμήματος Βιολογικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Κύπρου.

Η Δρ. Παστέλλη έχει ένα μακρύ τεκμηριωμένο ιστορικό με ασθενείς, είναι πολύ ικανή στη διαχείριση και παρακολούθηση ασθενών υψηλού νεφρολογικού κινδύνου. Συμμετείχε σε πάνω από 20 εκπαιδευτικά προγράμματα ποικίλης θεματολογίας καθώς επίσης, από τον Οκτώβριο 2020, συμμετέχει στα νέα προγράμματα Διά Βίου Εκπαίδευσης της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Κύπρου.

Έχει συμβάλει στην εκπόνηση 6 ερευνητικών ιατρικών πρωτοκόλλων.

Έχει εγχώριες και διεθνείς συμμετοχές, παρουσιάσεις και δημοσιεύσεις σε πάνω από 130 συνέδρια. Συμβάλει τα τελευταία 5 χρόνια στην Παγκύπρια καταγραφή ασθενών που εντάσσονται σε αιμοκάθαρση για το ERA – EDTA. Είναι τακτικό μέλος του Παγκύπριου Ιατρικού Συλλόγου, τακτικό μέλος της Ελληνικής Νεφρολογικής Εταιρείας και τακτικό μέλος της Νεφρολογικής Εταιρείας Κύπρου. Επιπλέον έχει διεκπεραιώσει ερευνητική εργασία με θέμα «Αυτοφαγία στη διαβητική νεφρική νόσο».

Είναι κλινικός εκπαιδευτής φοιτητών της Ιατρικής Σχολής του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου.

 

Επαγγελματική Προϋπηρεσία:

1997-1998: Preregistration (άσκηση): Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας: Παθολογικό τμήμα και Χειρουργικό τμήμα.

1998-2000: Υπηρεσία στο Παθολογικό τμήμα του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας ως Ειδικευόμενη Παθολόγος.

2000-2004: Υπηρεσία στο Β’ Παθολογικό Τμήμα ΓΠΝΠ Τζάνειο ως Ειδικευόμενη Παθολογίας.

2004: Απόκτηση τίτλου ειδικότητας Παθολογίας

2004 – 2005: Ιατρικός Λειτουργός 2ης στο Αγροτικό Υγειονομικό Κέντρο Πεδουλά και Νοσοκομείο Κυπερούντας

2005 μέχρι σήμερα: Ιατρικός Λειτουργός 1ης τάξης, Νεφρολογικό τμήμα και Αιμοκάθαρση, Νοσοκομείο Λάρνακας

2010: Απόκτηση τίτλου ειδικότητας Νεφρολογίας