Ασθενοφόρα / Επείγοντα Ασθεν. / Επείγοντα ΤΑΕΠ menu-btn

Δρ. Πέτρος Χατζηαυγουστίδης

Παθολόγος

Για ραντεβού:

22402101

Γραφείο ιατρού:

22402101
Νοσοκομείο: Νοσοκομείο Αθαλασσας
Τμήμα: Νοσοκομείο Αθαλάσσας

Κλείστε ραντεβού

Συμπληρώστε τα στοιχεια σας και ενας αντίπροσωπος του νοσοκομείου θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός 48 ωρών για να σας προσφέρει επιλογές σχετικά με το αίτημα σας. Οι ασθενείς που ζητούν ραντεβού πρέπει να έχουν παραπομπή από τον προσωπικό τους γιατρό.

Ακύρωση ραντεβού

Συμπληρώστε τα στοιχεια σας και ενας αντίπροσωπος του νοσοκομείου θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός 48 ωρών για να σας προσφέρει επιλογές σχετικά με το αίτημα σας. Οι ασθενείς που ζητούν ραντεβού πρέπει να έχουν παραπομπή από τον προσωπικό τους γιατρό.

Hour Minute

Επικοινωνία

Εξειδίκευση

ΠΑΘΟΛΟΓΟΣ

Βιογραφικό

Γεννήθηκα στο Ηράκλειο Κρήτης στις 23-10-1965. Αποφοίτησα από το 5ο Γενικό Λύκειο Ηρακλείου το 1983 και στις 3-10 του ίδιου έτους, κατόπιν Πανελλαδικών εξετάσεων εισήλθα στη Στρατιωτική Σχολή Στρατιωτικών Σωμάτων (ΣΣΑΣ-Στρατιωτική Ιατρική). Αποφοίτησα το 1991 με τον βαθμό του Ανθυπολοχαγού και στη συνέχεια, επί 1 έτος, εκπαιδεύτηκα στις ειδικότητες της γενικής ιατρικής στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών. Παράλληλα εκπαιδεύτηκα στο τμήμα βασικής εκπαίδευσης της Σχολής Εφαρμογής Υγειονομικού του Στρατού όσον αφορά τη λειτουργία, τη σπουδή των κλιμακών του Υγειονομικού Σώματος του Στρατού και την εφαρμογή στην πράξη των στρατιωτικών και επιστημονικών μου γνώσεων.

Το 1993 έως και τον Οκτώβριο του 1994 υπηρέτησα ως ιατρός μονάδος και διμοιρίτης διμοιρίας υγειονομικού στο 6ο Σύνταγμα Πεζικού το οποίο ήταν κέντρο νεοσυλλέκτων με κατάταξη σε κάθε ΕΣΣΟ 1200- 1500 στρατευσίμων.

Παράλληλα, το διάστημα αυτό, κατόπιν εξετάσεων στο στρατιωτικό υγειονομικό σώμα, έλαβα την ειδικότητα της Παθολογίας. Ξεκίνησα την ειδικότητα της Παθολογίας επί 1 έτος στο 401 ΓΣΝΑ και στη συνέχεια τα υπόλοιπα 4 έτη στην Α’ Πανεπιστημιακή Παθολογική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου ”ΛΑΪΚΟ” στην Αθήνα. Με τη λήξη της ειδίκευσης μου και έως τον Ιούλιο του 2000 τοποθετήθηκα ως επιμελητής στην Α’ Παθολογική κλινική του νοσοκομείου ΝΙΜΤΣ (Νοσηλευτικό Ίδρυμα Μετοχικού Ταμείου Στρατού). Στη συνέχεια, επί 1 έτος, έως τον Ιούλιο του 2001 υπηρέτησα ως διευθυντής ΣΤΕΠ (νοσοκομείο στρατιωτικής μονάδος) στο 96 Τάγμα Υγειονομικού στη Χίο. Επί 4 έτη, έως τον Ιούλιο του 2005 ήμουν επιμελητής στην Α’ Παθολογική κλινική του 401 ΓΣΝΑ και παράλληλα εκπαιδεύτηκα επί 3μηνο, στο τμήμα προκεχωρημένης εκπαίδευσης της Σχολής Εφαρμογής Υγειονομικού του Στρατού Ξηράς (τακτική και τεχνική χρησιμοποίησης στρατιωτικών μονάδων υγειονομικού, θέματα υποστηρίξεως μονάδος από πλευράς διοικητικής μέριμνας, οργάνωση υγειονομικής περίθαλψης στις μονάδες).

Στη συνέχεια, επί 3ετία έως τον Ιούλιο 2008 ήμουν Παθολόγος στο 106 ΣΝΕ (ΒΜΗ) στη Λευκωσία Κύπρου. Από τον Αύγουστο 2008 έως τον Ιούλιο 2017 ήμουν διευθυντής Παθολογικής κλινικής στο Ναυτικό Νοσοκομείο Κρήτης (ΝΝΚ-Σούδα Χανίων Κρήτης).

Από τον Αύγουστο του 2017 έως τον Μάιο του 2018 ήμουν διευθυντής του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών (ΤΕΠ) στο νοσοκομείο ΝΙΜΤΣ στην Αθήνα και από τον Ιούνιο 2018 έως σήμερα είμαι διευθυντής Παθολογικής κλινικής- δ/ντης Παθολογικού τομέα και Ιατρικής Υπηρεσίας του Ναυτικού Νοσοκομείου Κρήτης καθώς και Πρόεδρος στην Επιτροπή Απαλλαγών της 5ης Ταξιαρχίας Πεζικού (Χανιά Κρήτης).

Επαγγελματική Προϋπηρεσία:

 

Ωσ ειδικός: Επιμελητής Α’ Παθολογικής Κλινικής 401 ΓΣΝΑ (Στρατιωτικό νοσοκομείο Αθηνών)

– Δντης Παθολογικού τμήματος 106 ΣΝΕ(ΒΜΗ-Λευκωσία)-Δντης Παθολογικής Κλινικής-

Δντης Παθολογικού τομέα-Δντης Ιατρικής Υπηρεσίας Ναυτικού Νοσοκομείου Κρήτης

-Πρόεδρος Επιτροπής Απαλλαγών 5ης Ταξιαρχίας Πεζικού.