Ασθενοφόρα / Επείγοντα Ασθεν. / Επείγοντα Covid 19 menu-btn

Δρ. Προκοπία Τσουλλή

Γενική Ιατρική

Για ραντεβού:

22877044

Γραφείο ιατρού:

22877044
Τμήμα: Κεντρο Υγείας Καϊμακλίου
Υπεύθυνη Κέντρου Υγείας

Κλείστε ραντεβού

Συμπληρώστε τα στοιχεια σας και ενας αντίπροσωπος του νοσοκομείου θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός 48 ωρών για να σας προσφέρει επιλογές σχετικά με το αίτημα σας. Οι ασθενείς δεν χρειάζονται παραπεμπτικό για τον Προσωπικό Ιατρό.

Ακύρωση ραντεβού

Συμπληρώστε τα στοιχεια σας και ενας αντίπροσωπος του νοσοκομείου θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός 48 ωρών για να σας προσφέρει επιλογές σχετικά με το αίτημα σας. Οι ασθενείς που ζητούν ραντεβού πρέπει να έχουν παραπομπή από τον προσωπικό τους γιατρό.

Hour Minute

Επικοινωνία

Εξειδίκευση

Μεταπτυχιακο στη Διοικηση Μοναδων Υγειας

Βιογραφικό

Ονομάζομαι Προκοπία Τσουλλή, είμαι γενικός- οικογενειακός ιατρός και εργάζομαι στην Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας από τον Ιανουαριο του 1997. Απο τον Ιούνιο του 2020 συνεχίζω να εργάζομαι ως προσωπικος ιατρός στο ΓΕΣΥ, αποσπασμένη στον ΟΚΥΠΥ και υπεύθυνη στο Κ.Υ. Καϊμακλίου.

Αποφοίτησα από το Γυμνάσιο Παλλουριώτισσας το 1985 και στη συνέχεια σπούδασα στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων όπου και έλαβα το δίπλωμά μου τον Ιούλιο του 1992. Διεκπεραίωσα την εξάσκησή μου στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας και εγγράφηκα στο Μητρώο Ιατρών Κύπρου το 1993.

Η ειδικότητά μου ξεκίνησε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας και στην συνέχεια μεταφέρθηκα στο Περιφερειακό Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών ( Γεώργιος Γεννηματάς), από όπου και έλαβα την ειδικότητα της Γενικής Ιατρικής στην Αθήνα το Νοέμβριο του 1996. Εργάστηκα σταΤμήματα Επειγόντων Περιστατικών Λάρνακας και Λευκωσίας και έπειτα στα Κέντρα Υγείας της Επαρχίας Λάρνακας, στο Γέρι, στο Τσέρι και εδώ και 6 χρόνια στο Κέντρο Υγείας Καϊμακλίου. Τον Οκτώβριο του 2007 και μετά από παρακολούθηση κύκλου μαθημάτων της Ευρωπαϊκής Ακαδημίας Εκπαιδευτών στη Γενική Ιατρική( EURACT ) που έγιναν στην Κύπρο, έγινα αποδεκτή ως μέλος αυτής.

Τον Ιούλιο του 2014 ολοκλήρωσα με επιτυχία το μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών, <<Διοίκηση Μονάδων Υγείας>> στο Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου. Για αρκετα χρόνια συμμετειχα στην εκπαιδευση φοιτητων του ST Georges Medical School Από το 2017 συμμετέχω στην εκπαίδευση φοιτητών της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Κύπρου στα Κέντρα Υγείας, γεγονός το οποίο με ικανοποιεί ιδιαίτερα.

Επαγγελματική Προϋπηρεσία:

1997-2004 Τμήμα Ατυχηματων και Επειγόντων περιστατικών Λάρνακας και Λευκωσίας 2005-2007 Εξωτερικα Ιατρεία Λάρνακας 2007-2009 Εξωτερικά Ιατρεία Λατσιών- Γερίου 2009-2010 Κ.Υ. Ακακίου 2010-2015 Κ.Υ. Τσερίου 2015- ΤΩΡΑ Κ.Υ. Καιμακλίου