Ασθενοφόρα / Επείγοντα Ασθεν. / Επείγοντα ΤΑΕΠ menu-btn

Ο ΟKYπY με μια ματιά

image-2

Ο μεγαλύτερος πάροχος υπηρεσιών Yγείας της Κύπρου

Ο ΟΚΥπΥ είναι ο μεγαλύτερος πάροχος Υγείας στην Κύπρο, με 9 νοσηλευτήρια και 38 κέντρα υγείας σε όλες τις πόλεις και επαρχίες.

Tα δημόσια νοσηλευτήρια και κέντρα υγείας, βρίσκονται κοντά στους πολίτες όλων των ηλικιών, 24 ώρες το 24ωρο, με τον ΟΚΥπΥ να προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες υγείας που καλύπτουν όλο το φάσμα των αναγκών υγείας του πληθυσμού σε όλη την Κύπρο. Συνάμα ο ΟΚΥπΥ, έχει στον δυναμικό του την Διεύθυνση Ψυχικής Υγείας προσφέροντας εξειδικευμένες υπηρεσίες με το νοσοκομείο Αθαλάσσας και διάφορες δομές σε όλο το νησί, καθώς και την Υπηρεσία Ασθενοφόρων που καλύπτει γεωγραφικά όλη την Κύπρο με 24 σταθμούς και 72 ασθενοφόρα.

Αναγνωρίζοντας τη μεγάλη του ευθύνη να συνεχίσει να διαδραματίζει το ρόλο του στυλοβάτη στον τομέα της υγείας, ο ΟΚΥπΥ υλοποιεί φιλόδοξο σχέδιο αναδιοργάνωσης για διοικητική και οικονομική αυτονόμηση, ώστε να μπορέσει να ανταποκριθεί καλύτερα στο νέο ανταγωνιστικό περιβάλλον του Γενικού Συστήματος Υγείας. Με συνεχή επένδυση σε υποδομές, ανθρώπινο δυναμικό και έρευνα, ο ΟΚΥπΥ αναβαθμίζεται συνεχώς με στόχο να βελτιώνει τις προσφερόμενες υπηρεσίες. Υλοποιώντας νέο σύστημα διακυβέρνησης σε όλα τα επίπεδα, ο ΟΚΥπΥ φιλοδοξεί να κερδίσει το στοίχημα ως ένας ολοκληρωμένος, οικονομικά υγιής και αποτελεσματικός πάροχος υπηρεσιών υγείας, που θα οδηγήσει στην αποτελεσματική κάλυψη των αναγκών υγείας του πληθυσμού, χωρίς αποκλεισμούς και εξαιρέσεις.