Ασθενοφόρα / Επείγοντα Ασθεν. / Επείγοντα ΤΑΕΠ menu-btn

Δρ. Λέκκα Νεκταρία

Αναισθησιολόγος

Για ραντεβού:

25202796

Γραφείο ιατρού:

25202796
Νοσοκομείο: Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού
Τμήμα: Αναισθησιολογικό

Κλείστε ραντεβού

Συμπληρώστε τα στοιχεια σας και ενας αντίπροσωπος του νοσοκομείου θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός 48 ωρών για να σας προσφέρει επιλογές σχετικά με το αίτημα σας. Οι ασθενείς που ζητούν ραντεβού πρέπει να έχουν παραπομπή από τον προσωπικό τους γιατρό.

Ακύρωση ραντεβού

Συμπληρώστε τα στοιχεια σας και ενας αντίπροσωπος του νοσοκομείου θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός 48 ωρών για να σας προσφέρει επιλογές σχετικά με το αίτημα σας. Οι ασθενείς που ζητούν ραντεβού πρέπει να έχουν παραπομπή από τον προσωπικό τους γιατρό.

Hour Minute

Επικοινωνία

Εξειδίκευση

Μετεκπαίδευση στο ιατρείο πόνου της Α Πανεπιστημιακής κλινικής-ενεργή άσκηση στις εργασίες του ιατρείου πόνου στο Αρεταίειο Νοσοκομείο του Πανεπιστημίου Αθηνών, από 18/10/2010- 3/2/2011. Υπό εκπόνηση της διπλωματικής εργασίας του Μεταπτυχιακού τίτλου του ΕΚΠΑ της Ιατρικής Σχολής στην Αλγολογία (Αντιμετώπιση του πόνου, διάγνωση και θεραπεία).

Βιογραφικό

Η Δρ. Λέκκα Νεκταρία είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων της Ελλάδας (2003). Ολοκλήρωσε την Ειδικότητα της Αναισθησιολογίας στο Γενικό Νοσοκομείο Ασκληπιείου Βούλα-Αττικής και απέκτησε τον τίτλο της ειδικότητας στην Αναισθησιολογία από την Περιφέρεια Ανατολικής Αττικής (2008). Επιτυχή παρακολούθηση του Μετεκπαιδευτικού Προγραμματος Επείγουσας Προνοσοκομειακής Ιατρικής του Ε.Κ.Α.Β, Αθήνα, 2006 -2007. Η Δρ. Λέκκα έχει Διδακτορική διατριβή στην Ιατρική Σχολή του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (2016) : «Η συμβολή στη μελέτη νεώτερων φαρμακευτικών παραγόντων στην αντιμετώπιση της Καρδιακής Ανακοπής ασφυκτικής αιτιολογίας. Ενεργή συμμετοχή σε εκπαιδευτικά Συνέδρια και Σεμινάρια με παρουσιάσεις και εργασίες τόσο στην Κύπρο όσο και στο εξωτερικό. Χορηγεί αναισθησία (Γενική, Περιοχική, Καταστολή- Αναλγησία) σε ευρύ φάσμα προγραμματισμένων και επειγόντων χειρουργικών επεμβάσεων στον χώρο του χειρουργείου αλλά και εκτός (ΤΑΕΠ, MRI, CT, κλπ). Επιπλέον διαχειρίζεται ασθενείς υψηλού κίνδύνου και συνοδεύει βαρέως πάσχοντες ασθενείς σε άλλα Νοσηλευτήρια. Επίσης συμμετέχει στην εκπαίδευση ειδικευόμενων στην Αναισθησιολογία των φοιτητών Ιατρικής του Πανεπισημίου St George’s καθώς και των Ειδικευομένων στην Αναισθησιολογία.

Επαγγελματική Προϋπηρεσία:

2003- 2008 Ειδικευόμενη Ιατρός Αναισθησιολογίας στο Γενικού Νοσοκομείου Ασκληπιείου Βούλας Αττικής, 6/8/2008-13/09/2010 Επικουρική επιμελήτρια Αναισθησιολογίας Γενικού Νοσ. Ασκληπιείου Βούλας Αττικής. 19/04/2011-20/10/2013 Ιατρκός Λειτουργός 1ης τάξεως ως Αναισθησιολόγος στο Γεν. Νοσοκομείο Παραλιμνίου. 21/10/2013-σήμερα Ιατρκός Λειτουργός 1ης τάξεως ως Αναισθησιολόγος στο Γεν. Νοσοκομείο Λεμεσού.