Ασθενοφόρα / Επείγοντα Ασθεν. / Επείγοντα ΤΑΕΠ menu-btn

Δρ. Μελίνα Καρίττεβλη Κούσιου

Πνευμονολόγος, Φυματιολόγος

Για ραντεβού:

22603550 / 22603517

Γραφείο ιατρού:

22604289
Νοσοκομείο: Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας
Τμήμα: Πνευμονολογική

Κλείστε ραντεβού

Συμπληρώστε τα στοιχεια σας και ενας αντίπροσωπος του νοσοκομείου θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός 48 ωρών για να σας προσφέρει επιλογές σχετικά με το αίτημα σας. Οι ασθενείς που ζητούν ραντεβού πρέπει να έχουν παραπομπή από τον προσωπικό τους γιατρό.

Ακύρωση ραντεβού

Συμπληρώστε τα στοιχεια σας και ενας αντίπροσωπος του νοσοκομείου θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός 48 ωρών για να σας προσφέρει επιλογές σχετικά με το αίτημα σας. Οι ασθενείς που ζητούν ραντεβού πρέπει να έχουν παραπομπή από τον προσωπικό τους γιατρό.

Hour Minute

Επικοινωνία

Βιογραφικό

Η Δρ Μελίνα Καρίττεβλη Κούσιου ολοκλήρωσε τις σπουδές της στην Ελλάδα όπου αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Ακολούθως εργάστηκε ως ασκούμενη ιατρός στο ΓΝ Λευκωσίας. Συνέχισε την εκπαίδευσή της στην Πνευμονολογική κλινική ΓΝ Παπανικολάου Θεσ/νίκης και ολοκλήρωσε την ειδικότητα της Πνευμονολογίας στην Πνευμονολογική κλινική ΓΝ Λευκωσίας. Στο ενδιάμεσο εργάστηκε και ως βοηθός ογκολόγου στο Ογκολογικό Κέντρο Τράπεζας Κύπρου.

Kατά τη διάρκεια της ειδικότητάς της ασκήθηκε στο τμήμα αποκατάστασης ασθενών μετά από νοσηλεία σε ΜΕΘ, στο εξωτερικό ιατρείο οξυγονοθεραπείας και μηχανικού αερισμού για ασθενείς με χρόνια αναπνευστική ανεπάρκεια και αξιολόγηση ασθενών με διαταραχές ύπνου, με σημαντική εμπειρία στην εφαρμογή μη επεμβατικού μηχανικού αερισμού, τόσο στην οξεία όσο και στη χρόνια φάση και στη χρήση υπερήχων στη διαγνωστική προσέγγιση ασθενών με παθήσεις του υπεζωκότα. Ασχολήθηκε με φυματίωση και εργάστηκε στο ΕΙ για την παρακολούθηση της θεραπείας τους, επιπλέον εξασκήθηκε στο τμήμα επεμβατικής πνευμονολογίας του ΓΝ Παπανικολάου Θες/νίκης στην εκτέλεση διαγνωστικών και θεραπευτικών βρογχοσκοπήσεων. Απέκτησε τον τίτλο της ειδικότητας της Πνευμονολογίας Φυματιολογίας το 2021

Επαγγελματική Προϋπηρεσία:

  • 2010-2011 :Ιατρική άσκηση στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας
  • 2013-2015 :Ιατρική Ειδικότητα Πνευμονολογίας-Φυματιολογίας στην Κλινική ΠΝ ΕΣΥ στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης «Γ. Παπανικολάου»
  • 2015-2016: Ογκολογικό Κέντρο Τράπεζας Κύπρου ως βοηθός ογκολόγου
  • 2018-2021 Ιατρική Ειδικότητα Πνευμονολογίας-Φυματιολογίας (Παθολογική Κλινική στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, στην Παθολογική Κλινική στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, στην Πνευμονολογική Κλινική στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας και στη Μονάδα εντατικής θεραπείας ΓΝ Λευκωσίας
  • 2021-σήμερα: Πνευμονολόγος ΓΝ Λευκωσίας