Ασθενοφόρα / Επείγοντα Ασθεν. / Επείγοντα ΤΑΕΠ menu-btn
6 Σεπτεμβρίου, 2023

Συνεχίζουν οι διεθνείς πιστοποιήσεις για τον ΟΚΥπΥ

Προσηλωμένος στην παροχή υπηρεσιών υγείας υψηλής ποιότητας, ο Οργανισμός Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας (ΟΚΥπΥ), έχει λάβει μέχρι στιγμής 16 διεθνείς πιστοποιήσεις συστημάτωνδιασφάλισης ποιότητας ISO 9001:2015 και ISO 15224:2016 και βρίσκεται στη διαδικασία επιθεωρήσεων με σκοπό την απόκτηση 14 πρόσθετων πιστοποιητικών των πιο κάτω Κλινικών/ Τμημάτων εντός των επόμενων 2 μηνών.

Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας

  • Στοματική και Γναθοπροσωποχειρουργική Κλινική
  • Τομέας Διαχείρισης Τραυμάτων Πίεσης
  • Τμήμα Αιμοκάθαρσης
  • Ιατρείο Περιτοναϊκής Κάθαρσης
  • Εργαστήριο Αναίμακτης Καρδιολογίας

Νοσοκομείο Αρχιεπίσκοπος Μακάριος ΙΙΙ

  • Κλινική Θαλασσαιμίας
  • Παιδιατρικό Κέντρο Ήπατος Γαστρεντερολογίας και Διατροφής

Σημειώνεται ότι ο ΟΚΥπΥ έχει ήδη λάβει μεταξύ άλλων πιστοποιήσεις για το Πρότυπο Κέντρο Κοχλιακών και Άλλων Ακουστικών Εμφυτευμάτων της Ωτορινολαρυγγολογικής Κλινικής (ΩΡΛ), για το Κέντρο Μαστού του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας, για την Παιδοπνευμονολογική Κλινική του Νοσοκομείου Αρχιεπίσκοπος Μακάριος ΙΙΙ καθώς επίσης και για τα Κλινικά Εργαστήρια και τις Υπηρεσίες Σίτισης της Διεύθυνσης Λευκωσίας.

Υπηρεσία Ασθενοφόρων

Ανάλογες πιστοποιήσεις έχει λάβει και η Διεύθυνση Ασθενοφόρων του ΟΚΥπΥ για την εφαρμογή Συστημάτων Διαχείρισης για τις Παγκύπριες υπηρεσίες που προσφέρει στην επείγουσα φροντίδα υγείας.

Οι διεθνώς αναγνωρισμένες πιστοποιήσεις που λαμβάνει ο ΟΚΥπΥ είναι αποτέλεσμα της εντατικής και συλλογικής δουλειάς που γίνεται σε καθημερινή βάση από το προσωπικό των νοσηλευτηρίων του και διασφάλιση της δέσμευσης του Οργανισμού στην παροχή βέλτιστων υπηρεσιών υγείας σε όλους ανεξαιρέτως του πολίτες.

Ο Οργανισμός εκφράζει θερμές ευχαριστίες προς το προσωπικό του για το ζήλο που επιδεικνύει στη φροντίδα των ασθενών, διαβεβαιώνοντάς το ότι θα συνεχίσει να βρίσκεται δίπλα του, ενισχύοντας το έργο του.

Περισσότερες πληροφορίες για τις πιστοποιήσεις των Κλινικών και Τμημάτων του ΟΚΥπΥ στον σύνδεσμο που ακολουθεί https://shso.org.cy/pistopoiiseis/.       

Προηγούμενο Όλα τα Νέα Επόμενο